ESKİŞEHİR / TEPEBAŞI - Şehit Barış Öztürk Ortaokulu

e-Güvenlik Veli Bilgilendirmesi

Öğrenci Sosyal Medya İzin Belgesi için tıklayınız.

Siber Zorbalık Broşürü için tıklayınız.

• Siber Zorbalık Nedir? videosu için izlemek tıklayınız.
  • Çocuğumun Siber Zorbalığa Maruz Kaldığını Nasıl Anlarım? videosunu izlemek için tıklayınız.
  • Çocuğumun Siber Zorbalık Eğilimi Olup Olmadığını Nasıl Anlarım?  videosunu izlemek için tıklayınız.
  • Siber Zorbalıkla İlgili Bilinçli Olmam İçin Neler Önerirsiniz? videosunu izlemek için tıklayınız.
  • Siber Zorbalığın Kaynakları Nelerdir? Nasıl Süreklilik Sağlamaktadır? videosunu izlemek için tıklayınız.

Güvenli İnternet Broşürü için tıklayınız.

• Çocuğum İnternette Oyun Oynadığı İçin Endişeleniyorum. videosunu izlemek için tıklayınız.
  • Çocuğum Saatlerce Bilgisayar Başında Vakit Geçiriyor. Bu Konuda Neler Yapabilirim? videosunu izlemek içintıklayınız.
  • Çocuğum Elinden Telefonu Hiç Bırakmıyor. Telefon Kullanımı Konusunda Nasıl Sınır Koyabilirim? videosunu izlemek içintıklayınız.
  • Çocuğum İnternette Oyun oynarken Tehlikeli İçeriklerle Karşılaşmasında Korkuyorum. Bu Konuda Neler Yapabilirim? videosunu izlemek içintıklayınız.
  • Aşırı İnternet Kullanımı Çocuğumun Gelişimini Nasıl Etkiler? videosunu izlemek içintıklayınız.

13-11-2020

Yayın: 04.02.2021 - Güncelleme: 09.02.2021 10:43 - Görüntülenme: 485