ESKİŞEHİR / TEPEBAŞI - Şehit Barış Öztürk Ortaokulu

Ara

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Safiye ŞAVAKİ'nin annesi vefat etmistir. Merhumeye Allahtan Rahmet, ailesine başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Ara

Kas

Okulumuz voleybol takımı Ali Fuat Cebesoy ortaokuluyla yaptığı müsabakayı 2-0 kazanmıştır. Beden Eğitimi öğretmeniz Sedat YAVUZ ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Kas

6.sınıf Öğrencimiz Perhan Naz SAKİNAK Bursa İller Arası Karate Turnuvasında Birinci, 5.sınıf Öğrencilerimiz Osman KARAVİL Kocaeli ve Bursa İllerinde gerçekleştirilen İller arası Karate Turnuvalarında Birinci, Sümeyra YILDIZ Kocaeli İller arası Karate Turnuvasında İkinci, Bursa İller arası Karate Turnuvasında Üçüncü, Bursa İller arası Karate Turnuvasında İkinci, olmuşlardır, öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

8.Sınıflar Ortaöğretim Kurumları Tanıtım ve Bilgilendirme Çalışmaları

8.Sınıflar Ortaöğretim Kurumları Tanıtım Etkinlikleri

Kas

Katkı ve destekleri için Okul Aile Birliğimiz ve Değerli velilerimize teşekkürlerimizi sunarız.

Eti Sosyal Bilimler Lisesi

Kas

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü Saygı ve Minnetle Anıyoruz.

Kas

Kampanyamıza katılan tüm velilerimize teşekkürlerimizi sunarız.

Cumhuriyetimizin 100.Yılı

23 Ekim 2023 Kodlama Haftası kapsamında;

5. sınıflarla "Binary Kod ile İsim Yazma Etkinliği ve Binary Kod ile Bileklik Yapımı" ve "Kare Karalama ile Cumhuriyetimizin 100. Yılı" kodlama etkinliği,

6. sınıflarla "Google Doodle" kodlama etkinlikleri yapıldı.